Skriv gärna i vår gästbok

 • Jakob Stengård • 1 december 2019 11:48:17
  Detta är precis vad jag letat efter men aldrig hittat. Bensinupproret är bara en del av det hela. Det är ju detta vi behöver.
  Gula västarna i Sverige.

  Av någon anledning kan folk inte ge sig ut trots att landet så uppenbart vanstyrs. Det är sorgligt.
 • thommy hultberg • 23 augusti 2017 14:35:41
  skulle just gå in och kolla när nästa manifestation skulle ske i september- då kom beskedet, att det läggs ner. finns några andra som kan/vill/orkar hålla i detta så viktiga? nu när terrordåden utförda av " ensamkommande/gatubarn grasserar över hela Europa - visst behövs en motvikt , vänsterextremisterna MÅSTE få rejält motstånd! vi är så många som med oro ser hur " flyktingarna " tar plats alltmer i samhället. ett ex- saxat från Nya Wärmlandstidningen- ett litet flickebarn blir mördat av sina föräldrar på en flyktingförläggning i Sunne. föräldrarna skyller på varandra- de får nu vardera 160 000 av våra skattepengar för häktningstiden! man kan explodera över vanvettet1
 • Marianne Liljeholt • 14 augusti 2017 21:42:59
  Jag är jätteledsen för att Folkets Demonstration lägger ner!! Nu när de behövs som allra mest! Det enda forumet där vanligt folk kan göra sin röst hörd! Vart ska vi nu ta vägen?
 • Alexander Pigall • 23 juli 2017 12:14:03
  Jag har länge letat efter en partipolitiskt obunden rörelse som inte bara delar min oro över hur politikernas vårdslösa hantering av sitt mandat slitit landet itu, utan också gör något åt det. TACK! Vi ses i Norrmalmstorg i September.
 • thommy hultberg • 12 maj 2017 23:16:02
  kunde tyvärr ej komma sista gången i Sthlm, men ser fram mot filmen. alltid bra och kunniga talare och trevligt folk! motdemonstranterna kan man vara utan, men de kanske tröttnar till slut? efter senaste terrorattentatet på Drottninggatan är det viktigare än någonsin att få ordning på utvisningarna av terrorister och kriminella. i Göteborg är problemen enorma i Köpstaden ( sammanbyggd med centralstationen ´), jag tycker det är etter värre än i Stockholm- gängen är större och killarna ser hotfullare ut. enbart afgankillar som jag såg vid mina Göteborgsbesök förra sommaren. här i Karlstad är det ingalunda fritt från afganer, de förekommer på stora torget, särskilt kvällar helger. tänk tanken, att endast FLICKOR fick komma fortsättningsvis- vad skulle fi och den samlade vänstermaffian säga då?
 • Marianne Liljeholt • 12 maj 2017 18:44:36
  Vem bryr sig om pensionärerna? omkring 1 miljon personer i Sverige i dag?
  Pensionärerna som jobbat hårt ett helt arbetsliv. Ärligt betalat sina skatter, tagit sitt medborgaransvar, sett till sina barn, kvinnor som jobbat halvtid och gjort sina samhälleliga plikter. Ej missbrukat eller utnyttjat andra människor, försäkringskassa eller bidragssystem, som vi nu ser har blivit en stor business för vissa som tar sig rätten att luras. Miljoner/miljarder skattepengar försvinner i deras oärliga fickor! Detta händer i dag 2017!?? Ge dessa pengar till pensionärerna så dekan leva ett värdigt liv! Vad gör politikerna?? Vem hjälper fattigpensionärerna? Vem ordnar galor och insamlingar för pensionärerna? Fattigpensionär som inte ens kan gå till tandläkare/doktor/ta ut mediciner, inte hälsa på sina vänner. Man behöver inte hela tiden prata om förorter!!!! Vi har fattigdom, utanförskap i vår närhet - överallt. Pensionärerna har den lägsta statusen i dagens Sverige!
  Så fort du förlorar ditt jobb, blir sjuk eller pensionär ¨- har du inget värde/ speciellt om du är svenskfödd! Vem lyfter dessa frågor?? Vem lyssnar? Vem tar pensionärerna på allvar? Varför hör man ingen klaga ? Troligen för att den ärlige pensionären som är van att klara sig själv SKÄMS för sitt öde/för sin situation! Trots att det är statens SVEK mot pensionärerna som försatt dem i denna hopplösa situation! Staten har dessutom LÅNAT pengar av pensionärerna, som aldrig har betalats tillbaka av staten?
  "Bagarn´s barn har blivit utan bullar"!
 • Marianne Liljeholt • 2 maj 2017 12:36:16
  Jättebra talare på demonstrationen 29/4-17! När och var blir nästa demonstration? Detta är ett viktigt arbete. Jag vistas i många olika miljöer, människor och åldrar. Faran som jag ser det är att Folket fått munkavle! De knyter näven i fickan, ingen vågar säga sin mening - alla tycker i stort sett likadant! Fotfolket vet/känner vad som är på gång. Jag undrar hur många beslutsfattare som är mutade eller hotade?? Många ofattbara, uppenbara konstiga beslut fattas!? Fattigpensionärerna ökar i antal/ Jag anser att man skall ta bort skatt på pension och beskatta bidragen istället. eller betala också vanliga folkpensionärernas hyror, så klara de sig bättre på pension. Pensionären Kan betala skatt ! De har betalat skatt hela livet. Människor som kommer måste lära sig betala skatt! Manna regnar inte från himlen! - de TROR att alla bara får de tror att även vi svenskar får allt vi behöver. Vad ger vi för signaler till dem? Klart de inte vill börja betala skatt när det så är dags att börja arbeta och betala skatt. När man berättar för dem att pensionärer och våra ungdomar inte har råd att gå till tandläkare eller att pensionären måste betala vård/hemtjänst och mediciner själv - då tror de jag skojar!! (det går bra för Sverige! säger Löwén! Det kan man säga om man blundar för verkligheten! Handlar det om blåögda politiker, egen vinning, mutor eller hot?)
  MVH Marianne Liljeholt
 • thommy hultberg • 20 mars 2017 12:10:50
  Många poliser ute på fältet ser, att det är ickeeuropeiska män som TOTALT dominerar den grova brottsligheten. Med en rikspolischef som " spyr var gång han ser Jimmie Åkesson " så VÅGAR de ej ge utlopp för sin frustration ( ärlighet ). Springare är nära pension och kan därför ta risken. Sedan finns det enskilda polismän som är s k antirasister och även aktiva inom vänsterrörelsen. Fler och fler polismän/kvinnor är nu aktiva muslimer. FD blir en positiv motvikt till all denna muslimifiering i samhället och visar, att vanligt folk nu fått nog! Vi har stora grupper pensionärer som inte har råd med medicin och tandläkarbesök, afgankillarna får besöka frisören gratis- och de är MYCKET måna om sina frisyrer, dessa killar som det gullas med in absurdum. Ser fram mot nästa FD i Stholm!
 • hans björkström • 2 mars 2017 15:28:59
  En polis avslöjar att c:a 95% av alla grova våldsbrott begås av personer med arabiska förnamn (= muslimer )! Springare säger i princip det som media förtiger och 300 av riksdagens ledamöter stödjer som "mångkultur "!
 • thommy hultberg • 1 mars 2017 17:47:36
  När hålles nästa möte i Stockholm? Vill redan nu planera in i min kalender då jag är boende i två städer- Karlstad och Stockholm. Kul om Springare ville hålla tal! Prästen Karlsson oerhört bra, men tror inte ha lyckas få folk att gå tillbaka som medlemmar i Svenska kyrkan, ´den är tyvärr redan så pass politiserad och förstörd- endast ett YTTERST fåtal präster är så kloka som han! Tyvärr, tyvärr.....
 • Nils Bergström • 26 februari 2017 22:28:32
  Varje gång jag hör om nästa FD kommer så blir jag så sugen på vara med, fast bor man upp i norr och har uselt med ekonomi så kan man ändå göra nånting för FD och för Sverige, Imorgon ska jag skriva ut papper om FD och sätta upp dom i centrum i min ort, de har hänt tidigare att när man har satt upp hela centrum och sen går tillbaka så är flesta av flyers ner riven eller har rivits ner efter en dag, hoppas folk får veta om oss till nästa Demonstration :3 MVH Luleå
 • thopmmy hultberg • 24 februari 2017 20:13:13
  Jag har deltagit två ggr i Stockholm. Sista gången på Mynttorget och jag fick då med mig en bunt flygblad som delades ut där jag är hyresvärd i ett område utanför Karlstad. Gör som jag, tag med en bunt och dela ut och sprid budskapet som kommer nog fler och fler. Läget är ju prekärt nu med dödsskjutningar och kravaller. Synd om de som drabbas- ofta invandrare även de. Flickan i Rinkeby hade en liten affär och drabbades oerhört hårt.
 • NO MERCY • 23 februari 2017 23:47:13
  DEN SVENSKA REGERING BEHOVER PSCYCHIATRISK BEHANDLING.DESUTTOM BEHOVER DOM "EN LAKSA FOR FRAMTIDE?
  DETTA AR KRIMINELT ATT BEGRANSA SVENSKA FOLK RATIGHETETEN UTBYTA FOR IMIGRANTER..BILD,WIKSTROM OCH ALLA ANDRA LIBERALA IDIOTER SKA STA FRAMFOR NORYMBERGA RATTEGANG FOR MORD MOT SIN EGNA SAMHALLE.KARA SVENSKAR UTAN EN STOR BLODIG REVOLUTION MOTSTAND MOT DEN KRIMINELA SVENSKA REGERING KOMMER MI ATT SLUTTA SOM TUSENTALS VADURAR SOM GOR TILL SLAKTEN.FANATIK POLITISK CORRECTHET AR LIKA FARLIGHT SOM FANATISK ISLAMISK TERROR.
  VALKOMEN I POLAND EN LAND FRI FRAN ISLAM
 • Annika Grigoriu • 19 februari 2017 19:26:30
  Nu åker vi till Trelleborg 4 mars! Första gången för oss. Vi åker innan det är för sent. Om två tre år - hur ser det ut då????
  Cornel och Annika i Göteborg
 • Bengt Nilsson • 15 februari 2017 15:38:19
  Jag tror att problemet med dessa demonstrationer mot makthavarna är att det är "vanligt folk" som tröttnat på etablissemanget, och man har en känsla av att folket kommer mestadels utifrån landet, man har familj, hus, och djur som upptar ens tid. Vänsterrörelserna kanske mer bor i storstäderna och i förorter, inom pendelavstånd. Dessutom är de nog mer 'professionella' på demonstrationer, än familjen Svensson, Persson och Olsson. Svensken knyter näven i fickan...
 • Anders Karlsson • 9 februari 2017 10:55:36
  Det måste bli ett slut på alla lögner, ridåer och den motsägande regering vi idag har. Det är nog nu! Jag är trött på att bli lurad, hunsad, hjärntvättad, utsugen och nedvärderad i mitt egna land.
 • Arne Hansson • 11 januari 2017 14:44:06
  det måste till en massdemostration som skrämmer denna regering till att avgå dessa små demostrationer ger inget för ingen hör eller ser vad vi vill
 • Jenny Steed • 1 december 2016 05:12:18
  All makt at fplket....!
 • Bo Borg • 27 november 2016 06:54:49
  Jag är förvånad att inte fler deltar i demonstrationerna som hålls. Jag har verkligen satt upp och delat ut flygblad samt rekommenderat demonstrationen när jag haft möjlighet. Trots att Avpixlat tar upp Folkets Demonstration samt att Ingrid och Conrad i sin podd uppmanar alla lyssnare att delta i demonstrationen så blir vi bara några hundra.

  Varför kommer inte fler? Bara i Stockholm måste det ju finnas minst 100.000 människor som tröttnat på den förda politiken och ilsket knyter näven i fickan. Ändå kommer bara i bästa fall 1% av dessa.

  Det var en bra plats denna gång på så sätt att många människor hade vägarna förbi Mynttorget i andra ärenden. Flera stannade och lyssnade en liten stund så kanske nådde budskapet ut till en lite större grupp än de redan hängivna följarna.

  Jag vill tacka alla som deltog och jag hoppas att fler orkar ta sig ut nästa gång. Det är trots allt vår och våra barns framtid som står på spel.
 • Elise th D. Einarsdotter Sborn • 26 november 2016 18:28:37
  Tack alla, för fina Folkets demonstration på Mynttorget Sthlm 26.11-16 !
 • Roland Rapp • 25 november 2016 12:48:47
  En fullständig självklarhet att stötta Folkets Demonstration. Sverige skall ta hand om sina egna i första hand"
 • Mikael Rennerhorn • 23 november 2016 22:51:13
  När man ögnar igenom ert bildgalleri så blir polariseringen väldigt tydlig.
  Man ser direkt vilka som är hatarna i samhället, Lycka till på lördag, skall se om jag hinner dit. Tutankhamunutställningen bokad den dagen
 • Thomas Andreasson • 22 november 2016 10:28:01
  Folkets Demonstration blir allt viktigare. Hoppas på stor uppslutning i Stockholm.
 • Hans Hasselström • 19 november 2016 11:40:17
  Stockholm blir lite för långt för mig. Nästa demonstration i Göteborg passar bättre. Ni har mitt fulla stöd. Lycka till 26/11
 • Per Sonne Hansen • 19 november 2016 00:07:16
  En fullständig självklarhet att stötta Folkets Demonstration. Vi delar information om era demonstrationer och annat på Facebook i vår grupp Vi kräver att Sverige tar hand om sina egna i första hand" Gjorde bland annat en namninsamling idag på skrivunder.com för folkomröstning för att Sverige lämnar Europeiska Unionen. Mvh Per Sonne Hansen
 • ANDERS FREDRIKSSON • 15 november 2016 18:22:04
  Hoppas det blir väldigt stor uppslutning den 26/11. Önskar att de som ser allvaret i misskötseln av Sverige verkligen förstår hur viktigt det är att låta folkets röst ljuda! Jag har deltagit alla gånger utom en, och även donerat 300 kr i bidrag till alla de kostnader som genererar demonstrationerna! Hjälps vi bara åt så kommer vi att lyfta Sverige till det som det en gång varit! Väl mött på alla nästkommande demonstrationer!
 • Jeanette • 15 november 2016 10:20:13
  Ni är enastående ni gör de som politikerna skulle ha gjort för sitt folk. ni är vakna för farhågornas konsekvenser detta tycker vi om Lycka till. vi ses den 26/11 ge Järnet nu hela gänget!! :-)
 • Helena • 8 november 2016 18:25:46
  Nu, när Avgrunden och Vansinnet öppnar upp sig allt mer i Sverige, fungerar Folkets Demonstration som min livboj. Jag är rädd. Ledsen. Chockad. Men INTE ensam.
 • TK • 4 november 2016 14:23:05
  Tack för att Ni finns!
  Det som sägs, är ju sådant som VARJE NORMALT FUNTAD människa vill höra!
  Låt Sverige vakna upp.
  Media gapar och skrämmer folk till tystnad! Låt oss alla skapa en tro på detta land igen!
 • Gert B. • 24 oktober 2016 19:04:46
  Hej!
  Snälla! Dokumentera ordentligt. Ordna fotografer som tar foton från höga byggnader. Det torde vara betydligt enklare att räkna antalet demonstranter med hjälp av foton från fågelperspektiv. I medierapporteringen underskattas antalet deltagare grovt.
  Det gäller att motbevisa fulrapporteringen i systemmedia.
 • Marie • 24 oktober 2016 15:25:35
  Har vänner som gärna skulle delta i denna demonstration men de har inte råd ( taskig pension) ens med bussen, kommer folkets demo till andra delar av landet också???
 • anders • 21 oktober 2016 15:39:18
  Vad beror det på att Riksdagens politiker vill sänka Sverige? Hur får vi stopp på det på snabbaste sätt? Är det möjligt att samordna så att vi blir tillräckligt många förstår detta och sedan verkligen går till handling?
 • Roland Burman • 15 oktober 2016 12:43:25
  Folkets Demonstration det Bästa som hänt i Svensk Politik, Äntligen någon som står upp för (både Svenska o Utlandsfödda) SKATTEBETALARE !
 • Alex Kjellberg • 7 oktober 2016 09:20:23
  Min första kontakt med Folkets Demonstration var när jag gick på stan o såg en stilla stående demonstration på Sergelstorg. Jag stannade upp ett ögonblick o lyssnade på talarna som sa många bra saker som stämmer överens med hur jag upplever dagens rådande situation i samhället.

  Det bästa var ändå själva publiken åhörarna som stod o lyssnade. De var alla vanligt medelålders folk, från alla typer av. Vissa stadsmänniskor, andra mera från landet. Jag gick runt lite mellan folket och fick snabbt uppfattningen att alla sympatiserade med olika partier. Dvs själva demonstrationen var helt opolitisk, och det gemensamma folket hade var att de var missnöjda med sittande regering och att andra saker i samhället.

  Jag tänkte det här forumet passar mig väl och jag skall gå på nästa demonstration. Har inte ångrat mig en sekund. Det blir bättre och bättre för varje gång, och fortfarande är det folk från alla samhällsklasser som kommer och lyssnar, och ingen har partipolitiska märken på sig, vilket är bra. Vissa saker som vissa talar säger håller jag inte med om och just då applåderar inte jag. Och det är just detta som är så fint med FD, det accepteras hur bra som helst bland resten av åhörarna. Det mesta som sägs håller jag med och då applåderar jag. Och jag ser att andra inte applåderar när jag applåderar. Det är detta som är så fint o bra vi tycker lite olika om olika frågar, men i stort tycker vi lika och det är helt accepterat.

  På Facebook sidan grupp, svarar alla vänligt på frågor man ställer och det är helt ok att tycka olika om saker o ting. Även de som grundade o startade det hela är snälla och svarar på frågor. Det är folkligt, artigt och vi behandlar oss själv och andra med respekt. T.o.m. de som saknar kunskap om vad och vilka FD är, respekterar vi och trots att de är missledd av traditionell media om vilka FD är vad de står för, så respekterar vi dem och förklarar tålmodigt och med respekt vilka vi är osv.

  Folkets Demonstration är jätte bra för alla. Och man behöver inte tycka lika i exakt alla frågor. Alla är välkomna. // Alex

Vi modererar gästboken så använd vårdat språk.